Giften

Vanuit het koor wordt het van harte gewaardeerd als u (eenmalig) een financiële bijdrage wilt leveren. Elke bijdrage is welkom! Hiermee steunt u onze toekomstige concerten en projecten en helpt u mee aan ons voortbestaan.

Wilt u een gift geven? Rekeningnummer: 1511870 t.n.v. NSK Alphons Diepenbrock. Alvast hartelijk dank!

Donateurs

U kunt ook donateur worden en ons jaarlijks steunen met een bedrag van € 30,-. Bij een bedrag vanaf € 45,- ontvangt u voor elk concert een gratis kaartje. Daarnaast wordt u als donateur enkele malen per jaar op de hoogte gehouden van concerten en andere projecten.

Dit jaar geven we maar één eigen concert. Daarom zult u voor de uitvoering van de 'Hohe Messe' van Bach (op 8 juni 2013) twee kaartjes ontvangen.

Wilt u donateur worden? Dan kunt u contact met ons opnemen via nskad@student.ru.nl. Daarna ontvangt u van ons een formulier waarop u uw gegevens kunt invullen.

Sponsoren

Als culturele vereniging in crisistijd zijn wij ook op zoek naar aanvullende incidentele én structurele financiëring. Er zijn veel mogelijkheden waarop we elkaar van dienst kunnen zijn. Projectkoren ter aankleding van een borrel, bruiloften of waar u maar muzikale aankleding wenst; advertenties en het plaatsen van logo's, het is allemaal mogelijk.

Wil uw bedrijf het NSKAD sponsoren? Neem dan contact met ons op via nskad@student.ru.nl.

Adverteerders

Wilt u adverteren op deze website of in onze programmaboekjes, dan kan dat. Onze concerten worden bezocht door een divers publiek en onze publicitaire activiteiten hebben een groot bereik. Onze concerten trekken gemiddeld 400 mensen.

Het is mogelijk om als vaste adverteerder bij iedere concertreeks of publicitaire actie een advertentie te plaatsen, maar eenmalig een advertentie plaatsen kan ook. In principe hanteren wij de navolgende standaard tarieven die jaarlijks worden geïndexeerd.

Prijzen voor advertenties (programmaboek, poster, website) zijn in overleg vast te stellen.
Voor informatie mail naar: nskad@student.ru.nl