Wil jij zingend je studie door?

Dat kan bij het Nijmeegs Studentenkoor Alphons Diepenbrock! Het koor telt ongeveer 70 leden en is georiŽnteerd op klassieke muziek. Ieder jaar geven we twee of drie concerten. Op dinsdagavond wordt in een ontspannen sfeer gerepeteerd in de grote zaal van Wijkcentrum Burghardt, Burghardt van den Berghstraat 114 (nabij centrum en station). Na de repetitie drinken we altijd nog wat in het naast het wijkcentrum gelegen cafe "De Kluizenaar".

Het koor (november 2011)

Zingen is niet het enige wat we doen bij het NSKAD. Naast muzikaliteit staat het verenigingsgevoel voor ons voorop. Diverse commissies organiseren dan ook allerlei activiteiten, variŽrend van het inmiddels traditioneel geworden intro-bowlen, tot barbecue, muziekavond, feest, diner rouler, spelletjesavond, open podium, bier proeven of herfstige boswandeling. Bovendien is er ieder jaar een koorweekend en gaan we eens in de twee jaar op buitenlandreis. Afgelopen meivakantie zijn we bijvoorbeeld naar Kopenhagen geweest, waar we een enorm leuke tijd hebben gehad en bovendien een mooi concert hebben gegeven met het plaatselijke studentenorkest SymfUni.

Is je interesse gewekt en wil jij ook zingend je studie door? Word dan lid van het Nijmeegs Studentenkoor! Natuurlijk kun je ook een keer geheel vrijblijvend mee komen zingen op dinsdagavond. Zie ook onze Facebookpagina.

'Koor' (Kopenhagen 2012)

Wie kunnen lid worden?

Iedere student (HBO of universiteit) of promovendus/PhD-student die jonger is dan 30 jaar en zin heeft om te zingen in een klassiek koor. Zangervaring is niet vereist, gezelligheid is zeker welkom.

Wanneer en waar wordt er gerepeteerd?

De repetities zijn elke dinsdagavond van 20.00u tot 22.30u in Wijkcentrum Burghardt, Burghardt van den Berghstraat 114.

Wat kost het?

Het lidmaatschap is Ä 85 per jaar voor studenten en Ä 170 per jaar voor promovendi/PhD-studenten/afgestudeerden.

Hoe meld ik me aan als lid?

Tijdens de repetities kun je gewoon naar bovenstaand adres komen en meezingen. Let er wel op dat je helaas niet meer kunt meezingen op ons concert op 8 juni, in verband met de tijd die nodig is om het repertoire daarvan goed in te kunnen studeren. Desondanks ben je van harte welkom om mee te komen zingen tijdens de repetities! Wil je meer weten, mail dan naar nskad@student.ru.nl